Nej, jag har mens – Lundagard.se

Nej, jag har mens – Lundagard.se

Pressbild: Galago förlag I. höst har mensen färgat kulturen röd.. Det har släppts serieromaner om mens genom historien och konstnärer har visat verk med riktigt mensblod. Kobra ägnade ett helt program åt mens.

När alla vännerna har gått hem – Lundagard.se

Varpå jag alltid får svara ”Nej, jag bor där”. Det är många som inte vet det, men SSKK är en lundainstitution som fortfarande lever och andas. Men det viktigaste är att vi fortfarande har gemenskapen. Medlemmar tittar in lite då och då. Sen har vi en gemensam middag i korridoren varje söndag där en person ansvarar för

Nej du vill ha det jag har men du vill inte jobba hårt för

Nej du vill ha det jag har men du vill inte jobba hårt för att få det jag har. I många fall har jag rätt, framgång handlar om så mycket mer än att sitta i soffan och önska sig något. Lita på mig jag har gjort det och ingen kommer med ett silverfat och ger dig 1 000 000 kr.

För lite vatten i havet on Twitter: ”Han: har du skydd

Search query Search Twitter. Saved searches. Remove; In this conversation. Verified account Protected Tweets @ Suggested users Verified account Protected Tweets

Nej jag har inte slutat blogga men – …

Nej jag har inte slutat blogga men. 20 september, 2017 ~ sticklingen. jag har funderat på det. Tack för rara hälsningar, ni som hört av er och undrat.

Kavastu on Twitter: ”Nej, har så mkt annat. Men hade jag

Nej, har så mkt annat. Men hade jag ägt dem i en långsiktig portfölj så hade jag behållt dem. 1:42 AM – 9 Jul 2018. 8 Likes 1 reply 0 retweets 8 likes. Reply. 1. Retweet. Retweeted. Like. 8. Liked. 8. New conversation;

Fernandoz & Git Persson -Nej så tjock du har blitt – YouTube

Jul 01, 2010 · Fernandoz & Git Persson -Nej så tjock du har blitt. Fernandoz & Git Persson -Nej så tjock du har blitt. Ole Ivars – Jag Trodde Änglarna Fanns – Duration: 3:19. Stig1982 2,972,510 views.

Karolina Bystedt on Instagram: “Nej jag har inte blivit

 ·

867 Likes, 72 Comments – Karolina Bystedt (@domarudden4) on Instagram: “Nej jag har inte blivit tokig men tooookglad idag