Blackout : när min hjärna blev min fiende

BLACKOUT När Min Hjärna Blev Min Fiende | DAST …

Av Susannah Cahalan Brain on fire 2013 Översättning Karin Falk Massolit Förlag 2013 ISBN 978-91-87135-48-4, inb, 321 sidor. Susannah Cahalan är …

Blackout : när min hjärna blev min fiende – Susannah

Blackout är den häpnadsväckande berättelsen om en ung kvinnas plötsliga sjukdomsutbrott. Det som började till synes oskyldigt med två inbillade vägglusbett på armen kom snart att kullkasta tjugofyraåriga Susannah Cahalans tillvaro fullständigt.

Blackout: när min hjärna blev min fiende – Wikipedia

Blackout: när min hjärna blev min fiende (Originaltitel: Brain on Fire: My Month of Madness ) är en biografi skriven av Susannah Cahalan. Boken publicerades på engelska 2012 och har sålts i över 70 000 exemplar i USA. 2013 ges den ut på svenska.

Författare: Susannah Cahalan

Blackout – när min hjärna blev min fiende Boktrailer – YouTube

Click to view on Bing3:57

Sep 27, 2013 · Trailern för boken Blackout – när min hjärna blev min fiende av Susannah Cahalan. Susannah Cahalan hade ett liv som många drömmer om. En lägenhet i Midtown Manhattan …

Author: massolitforlagab

Blackout : när min hjärna blev min fiende: …

Blackout : när min hjärna blev min fiende on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

Blackout: när min hjärna blev min fiende by Susannah …

Blackout has 124,996 ratings and 10,154 reviews. Bonnie Jean said: I took care of a patient with this tragic and intriguing disorder. Her complex and ter

4/5(10.2K)

Blackout: när min hjärna blev min fiende – Hjärnfysik

Oct 22, 2013 · Boken kommer ut på svenska i oktober och heter Blackout: när min hjärna blev min fiende (På engelska: Brain On Fire) Susannah Cahalan Boken är en självbiografi som handlar om Susannah Cahalan, en 25-årig stjärnreporter på New York Post som lever ett hektiskt och framgångsrikt liv.

Blackout: när min hjärna blev min fiende – Susannah

Blackout baserades på den uppmärksammade artikeln My Mysterious Lost Month of Madness, The New York Post, som Cahalan mottog the Silurian Award of Excellence för 2009. Cahalan har gästat både the Today Show, CNN:s Dr Drew on Call och intervjuats i tidningar som O Magazine.